Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Κανείς για φεστιβάλ;


Κατα την περίοδο του Σεπτέμβρη του 2012 θα πραγματοποιηθούν, σε διάφορες χώρες του βορείου ημισφαιρίου, 10 μεγάλα μουσικά φεστιβάλ. Στην Ευρωπαϊκή ήπειρο, θα πραγματοποιηθούν 7 από τα 10 και τα υπόλοιπα θα πραγματοποιηθούν στις ΗΠΑ (2) και στην Ιαπωνία (1). Στην Ευρώπη θα πραγματοποιηθούν τα εξής:







9. Το Berlin Festival (Γερμανία) 7 Σεπτέμβρη. Ο χώρος που θα φιλοξενήσει το σιήμερο αυτό φεστιβάλ είναι το αεροδρόμιο Tempelhof. Οι Orbital, Paul Kalkbrenner είναι κάποιοι από τους guest του Berlin.

8. Reworks Festival (Ελλάδα) 21-23 Σεπρέμβρη. Για ακόμα μία χρονιά στην Θεσσαλονίκη γίνεται το Reworks Festival. Για 3 μέρες, διάφορα σημεία και clubs της πόλης θα ηχήσουν τα beat των Soul Clap, Tale of Us, Daniel Bortz, Νikolas Jaar κλπ 



7. Electrosanne (Ελβετία) 6-8 Σεπτέμβρη. Το τριήμερο αυτό φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην Λωζάνη της Ελβετίας, με ονόματα όπως Todd Terje, Claude Von Stroke, Dixon, Axel Boman, Christopher Rau.



6. Green & Blue (Γερμανία) 2 Σεπτέμβρη. Αν όχι το πιο δυνατό, από τα πιο δυνατά φεστιβάλ του Σεπτέμβρη. Στο Ομπερχάουζεν της Γερμανίας τα καλλιτεχνικά τους στίγματα θα αφήσουν οι: Sven Vath, Ricardo Villalobos, Henrik Schwarz, Robag Wruhme, Guy Gerber, Josh Wink και Paul Ritch.



5. Todaysart (Ολλανδία) 21/22 Σεπτέμβρη. Το Todaysart, θα γίνει στην Χάγη με events εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Ονόματα που θα πλαισιώσουν τo Todaysart: Ben Frost, Daníel Bjarnason, Sinfonietta Cracovia, Wolfgang Voigt, Jorg Burger. 



4. Bestival (Η.Β.). Στο Ηνωμένο Βασίλειο θα πραγματοποιηθεί το Bestival, στο Robin Hill Country Park. Κύρια ονόματα είναι οι Moodymann και Jackmaster.



3. Outlook / Dimensions (Κροατία)30 Αυγούστου - 6 Σεπτέμβρη. Το Outlook, είναι ένα φεστιβάλ που δεν στηρίζεται μόνο στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή. Ήχοι όπως Dub, Regae και Roots κάνουν το φεστιβαλ ξεχωριστό. Η πόλη που θα λάβει χώρα το event Λέγεται Pula και οι καλλιτέχνες δεν είναι άλλοι από τους Nicolas Jaar, Fat Freddy's Drop, Four Tet, Carl Craig κλπ

Πηγή: RA, http://www.residentadvisor.net/feature.aspx?1646

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου