Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

D-side μικροfest @ Terrorist Park 2014

     

     Ιστορικά, το D – Side μικροfest ξεκίνησε το 2010, ως ένας συνασπισμός φίλων, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για την ποιοτική ηλεκτρονική μουσική και την προώθησή της. Έως σήμερα καταγράφει μία επιτυχημένη πορεία, που εκτός των άλλων οφείλεται στο ότι η ομάδα του D – Side και οι συνεργάτες της δυναμικά αυξάνονται, όμως το κίνητρο παραμένει το ίδιο.
Στόχος του D – Side είναι η προώθηση της ποιοτικής ηλεκτρονικής μουσικής, καθώς και της εκτός καθημερινότητας, εναλλακτικής διασκέδασης μέσω της διεύρυνσης του πεδίου δράσης (ψυχαγωγία, μουσική, video art – visuals) καθώς και η συνεχής βελτίωση και ο εμπλουτισμός των παρεχόμενων υπηρεσιών που καθορίζονται με την εποικοδομητική βοήθεια και συνεργασία των μελών  και συνεργατών του.
Η  φετινή εκδήλωση, λαμβάνει χώρα στις 26 Ιουλίου 2014, για ακόμα μια φορά στο Terrorist Park (στην περιοχή Άσπρα Χώματα δήμου Λιβαδειάς), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Motocross Λιβαδειάς. Η σύνθεση του φετινού D – Side μικροfest απαρτίζεται από Έλληνες καλλιτέχνες, διεθνώς καταξιωμένους στον χώρο της Techno και House μουσικής σκηνής αλλά και από dj's της ευρύτερης περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα το φετινό πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

Lostra (Safari Electronic, Ware)
Karreta (Moodirregular / Division / CORE # )
Minion (Nafpigio)
Cult Rekla (Yayo & Lola Records / D-side)
Late Night Visitor ( Dion Recordings / D-side)
Tapeman. (Dion Recordings, D-side)
Selph (D-side)
OMKR (D-side)

Visual Projections by :
All Matters

Το event ξεκινάει στις 22:00 και έχει είσοδο 4 ευρώ (χωρίς ποτό). Εώς τις 12 η είσοδος θα είναι δωρεάν! Τέλος, ο χώρος περιλαμβάνει πλήρως εξοπλισμένο bar καθώς και Barbeque με τοπικό σουβλάκι




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου